dhr263rf2

DHR263RF2

 

Përparsitë e Shfrytëzuesit

3 procese pune shpim pa goditje, shpim me goditje dhe vetem goditje
Mekanizem I pozicionimit te daltes ne 40 pozicione ne 360 grade
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode

Specifikimet Teknike
Tensioni i akumulatorit

18 + 18 V

Kapaciteti i akumulatorit

3,0  Ah

Lloji i Akumulatorit

Li-ion