imagecheck.aspPërparsitë e Shfrytëzuesit

Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
Mbajtese me dizajn ergonomik e gomuarper kontroll maksimal dhe komoditet

Specifikimet Teknike
Tensioni i akumulatorit

14,4 V

Kapaciteti i akumulatorit

1,3 Ah

Lloji i Akumulatorit

Li-ion