DDF481RFEPërparsitë e Shfrytëzuesit
Përdredhja Maks. shtrënguese në këtë klasë 125 Nm.
Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina
Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës

Specifikimet Teknike
Tensioni i akumulatorit 18 V
Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah
Lloji i Akumulatorit Li-ion

CMIMI Nga 78200 Leke zbret ne 68500 Leke