Sherbime

sherbime

Tools Market sh.p.k u krijon mundesi profesionisteve të gjejne veglat dhe aksesoret e përshtatshem per punet e tyre. Kompania është shpërndarës i autorizuar i veglave me akumulator, Makita dhe Stanley.

Përveç veglave elektrike dhe me akumulator, Tools Market ofron edhe stacionare me pajisje për përpunim e drurit, si dhe pajisje industriale dhe shtëpiake me makinë pneumatike dhe makinë me motor në benzinë.

Paketa e sherbimeve “Tools Market” perfshin :

  • Shitje
  • Servis i specializuar dhe autorizuar nga firmat partnere
  • Asistence Teknike
  • Asistence profesionale.