Makita Albania bashke me perfaqesuesit e markes Makita nga Kosova me date 11 tetor 2014 zhvilluan nje seminar te perbashket ne kuadrin e prezantimit te modeleve te reja te prodhuara si dhe me njohjen dhe prezantimin e nje viti te suksesshem per marken Makita ne terresi si dhe ne tregun tone ballkanas.Ne kete seminar u diskutua gjeresisht nga gjithe pjesemaresit per mundesine e maksimilizimit te shtrirjes sa me te madhe ne treg, sherbimin sa me cilesor  ndaj klientit si dhe ofrimin gjithmone  e me teper vegla pune dhe aksesore sa me cilesore. Ne kete seminar ishte i pranishem dhe zv drejtori i pergjithshem per europen juglindore Z. Toshitaka Kamada i cili pershendeti punen e mire te bere nga dy perfaqesite e Kosoves dhe Shqiperise si dhe suksesit te madh qe pati marka Makita vitet e fundit ne zgjerimin e games se modeleve per punet ne kopesht si dhe te qenit lider ne prodhimet me bateri.Ky seminar u prezantua ne tre pjese.

Ne pjesen e pare u diskutua per arritjet dhe per synimet.

Ne pjesen e dyte u prezantuan modelet e reja ne menyre teorike

Ne pjesen e trete u be prezantimi i ketyre modeleve ne praktike

Seminari pati nje sukses te madh pasi te gjithe pjesemaresit diskutuan me njeri tjetrin si dhe  u njohen me avantazhet e bashkepunimit me gjigandin Japonez MAKITA foto3foto4foto5foto6foto2Foto 1 te prodhimit te veglave te punes.