Rreth Nesh

rreth-nesh

Tools Market Sh.p.k operon në tregun shqipëtar tashmë prej disa vitesh si distributor i autorizuar i markave prestigjoze si “MAKITA”, “STANLEY”, “RIDGID”, “RHODIUS” dhe “ELEKTRO MASCHINEN” “KNIPEX”, “BMI”, “UNIOR”.

Tek ne klientët gjejnë cdo vegël që kërkojnë për profesionin dhe aktivitetin e tyre .
Ne ofrojmë një sërë veglash nga kompanitë më të mëdha të fushës.

Tools Market i krijon mundësinë profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për punët e tyre. Firma jonë është shpërndarës i autorizuar i Makita dhe Stanley të cilat japin një panoramë të shpejtë të kompanisë dhe cilësisë së shërbimit të saj.

Produktet bëhen nga komponentët e zgjedhura me kujdes dhe përdoren në mbarë botën. Veglat dhe komponentët e brendshëm janë të prodhuara nga materialet kualitative dhe i tejkalojnë pritjet e përdoruesve që kërkojnë më së shumti.

Duke treguar vetëm emrat më të mëdhenj të sektorit kemi arritur të krijojmë një bazë klientësh  të devotshëm të cilët kërkojnë vetëm veglat më cilësore.