Produkte

Klikoni tek logot e me poshte per te vizituar faqen e internetit dhe per te pare gjithe produktet qe ofrohen nga keto kompani.

Te gjitha produktet qe do te shihni tek faqet e internetit zyrtare te ketyre kompanive mund ti porosisni dhe tek Tools Market sh.p.k

makitaKlikoni per te pare produktet

Tools Market Është pjesë e Makita Group që konsiderohet prodhuesi më me përvojë dhe më i njohur i mjeteve profesionale në botë. Tools Market është distributor i autorizuar nga kompania për të sjellë tek ju mjetet më profesionale të punës,shërbim efikas dhe servis të specializuar.

 


 

EM_LOGO_o_kKlikoni per te pare produktet

E krijuar qe prej vitit 1997 Rheinland Elektro Maschinen Group eshte nje kompani e cila ofron produktet me te mira te saldimit, kompresore ajri , vegla per perpunimin e druri, pastrues vakum, pompa uji e shume pajisje te tjera te domosdoshme per cdo profesionist. Produktet e Elektro Maschinen i gjeni tek Tools Market


 

knipex-logoKlikoni per te pare produktet

Knipex eshte nje nga kompanite lider boteror ne tregetimin e pincave te cdo lloj. Kjo kompani ofron pinca per marangoze, per ndertim, per cdo sektor qe ju kerkohet. Nje shumellojshmeri produktesh nga kompania lider ofrohen dhe tek dyqani i Tools Market shpk.

 

 

 


 

 

logo_rhodiusKlikoni per te pare produktet

Rhodius eshte nje kompani e cila eshte krijuar qe ne vitin 1952 ne Gjermani dhe ofron vegla dhe aksesore per vegla prerese , pastruese per sherbime te ndryshme . Gjithe produktet dhe aksesoret e Rhodius i gjeni tek Tool Market tek dyqanet ne Unaze te Re dhe tek Sheshi Ataturk (Kryqezimi i 21 Dhjetorit)


 

Ridgid-LogoKlikoni per te pare produktet

Ridgid eshte nje kompani gjigande e cila operon prej vitesh ne tregun global te prodhimit te veglave te punes. Shoqeria ofron vegla nga me te ndryshmet duke filluar nga veglat elektrike, veglat dore, presa te ndryshme e nje game shume te gjere produktesh. Vizitoni Tools Market per te pare gjithe gamen e produkteve Ridgid

 


varstrojKlikoni per te pare produktet

Varstroj eshte nje nga kompanite me te medha ne bote te prodhimit te makinerive salduese , prerese dhe kryesisht makinerive te automatizuara. Te gjitha materialet e Varstroj do ti gjeni tek dyqanet e Tools Market.


deca

collomix

BMI
unimac

sola