Tek Tools Market do te gjeni veglat e punes dhe pajisjet me cilesore te kompanive me te medha ne industrine e veglave te punes. Si distributor zyrtar te Makita ne kujdesemi qe te merrni vetem veglat me te mira!


  1. Profesionalizem

    Tool Market zoteron nje staf prej profesionistesh te cilet njohin shume mire produktet dhe mund tju asistojne cdo moment per te bere zgjedhjen e duhur.

  2. Produkte cilesore

    Vegla dhe pajisje nga kompani me te medha boterore te fushes. Makita, Stanley, Knipex, Elektro Maschinen, Rhodius, Ridgid

  3. Servis i autorizuar nga firmat partnere

    Tek ne cdo pajisje qe bleni dhe porosisni ka garancine per te perfituar nga sherbimet e servisit te kompanive partenere. Ne ju sigurojme qe produktet tona te jene gjithmone si te reja.

Makita . 100 vjet Inovacion!makita-100-year-logo__large