Përparsitë e Shfrytëzuesit
Për përdorim industrial
Amortizator fosforeshent
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode

Specifikimet Teknike
Tensioni i akumulatorit 18 V
Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah
Lloji i Akumulatorit Li-ionDTD148RFE