Prodhime te reja

13Feb 2015

Përparsitë e Shfrytëzuesit Aspirator i klasit – H Për pastrim të Lagur&Thatë me vakum Fuqi thithese e rregullueshme sipas vegles se lidhur me te Specifikimet Teknike Voltazhi ne hyrje 1.050 W Rrjedhja maks. nominale e ajrit 210 m³/h Thithje maks. e mbyllur 22 kPa

13Feb 2015

Specifikimet Teknike Tensioni i akumulatorit 18 V Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah Lloji i Akumulatorit Li-ion Simbolet Shpejtësia e ndryshueshme Rregullimi i lëvizjes vibruese Thithja e pluhurit Prerja bashkuese 45° M/D Freni i motorit Bayonet Shank Jig Saw Blade LED drita punuese Makpac Logo

13Feb 2015

Përparsitë e Shfrytëzuesit Për përdorim industrial Amortizator fosforeshent Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode Specifikimet Teknike Tensioni i akumulatorit 18 V Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah Lloji i Akumulatorit Li-ion

13Feb 2015

Përparsitë e Shfrytëzuesit Vegla e parë e pajisur me përshtatje automatike të shpejtësisë Automatikisht ndryshon shpejtësinë e prerjes sipas kushteve të ngarkesës për operim optimal Per kushte te renda pune ne saje te ftohjes se shkelqyer te motorit Specifikimet Teknike Tensioni i akumulatorit 18 V Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah Lloji i Akumulatorit Li-ion

13Feb 2015

Përparsitë e Shfrytëzuesit Përdredhja Maks. shtrënguese në këtë klasë 125 Nm. Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës Specifikimet Teknike Tensioni i akumulatorit 18 V Kapaciteti i akumulatorit 3,0 Ah Lloji i Akumulatorit Li-ion […]

  • 1
  • 2