Evente

13Feb 2015

Makita Albania bashke me perfaqesuesit e markes Makita nga Kosova me date 11 tetor 2014 zhvilluan nje seminar te perbashket ne kuadrin e prezantimit te modeleve te reja te prodhuara si dhe me njohjen dhe prezantimin e nje viti te suksesshem per marken Makita ne terresi si dhe ne tregun tone ballkanas.Ne kete seminar u […]

12Feb 2015

               Ne qershor 2014 grupi i shperndaresve te markes Makita zhvilloi nje vizite ne fabriken e prodhimit te veglave Makita ne Rumani. Ne Rumani eshte ndertuar nje nga fabrikat me moderne te prodhimit te veglave ne gjithe boten. Ne kete fabrike eshte instaluar teknollogjia me re ne bote e […]