Tek Tools Market do te gjeni veglat e punes dhe pajisjet me cilesore te kompanive me te medha ne industrine e veglave te punes. Si distributor zyrtar te Makita ne kujdesemi qe te merrni vetem veglat me te mira!


Makita Albania bashke me perfaqesuesit e markes Makita nga Kosova me date 11 tetor 2014 zhvilluan nje seminar te perbashket ne kuadrin e prezantimit te modeleve te reja te prodhuara si dhe me njohjen dhe prezantimin e nje viti te suksesshem per marken Makita ne terresi si dhe ne tregun tone ballkanas.Ne kete seminar u […]

  1. Profesionalizem

    Tool Market zoteron nje staf prej profesionistesh te cilet njohin shume mire produktet dhe mund tju asistojne cdo moment per te bere zgjedhjen e duhur.

  2. Produkte cilesore

    Vegla dhe pajisje nga kompani me te medha boterore te fushes. Makita, Stanley, Knipex, Elektro Maschinen, Rhodius, Ridgid

  3. Servis i autorizuar nga firmat partnere

    Tek ne cdo pajisje qe bleni dhe porosisni ka garancine per te perfituar nga sherbimet e servisit te kompanive partenere. Ne ju sigurojme qe produktet tona te jene gjithmone si te reja.

Makita . 100 vjet Inovacion!makita-100-year-logo__large